Messut Kokkolassa 28-29.9.2019

Rohkeus olla Minä

Messut Kokkolassa 28-29.9.2019

Teemu Syrjälä


Teemu Syrjälä

Teemu luennoi Sinun seksuaalisuudesta sekä vetää workshoppia:

Luonnollisin versio sinusta - työpaja

 

Nykypäivän tahti on kova. Helposti arkeame värittää ylikuormitus ja liika tekeminen. Tällä on hintansa meidän keholle. Sen takia on tärkeää opetella rentouttamaan hermostoa ja koko kehoa. Usein se vaatii opettelua, koska meille ei ole opetettu, kuinka kehoa saadaan rennommaksi. Mikäli opimme oikeanlaisia tekniikoita ja ymmärrämme, kuinka arjen valinnat vaikuttavat, me voimme vaikuttaa koko kehon toimintoihin. Tämän ansiosta meidän stressitasot ovat tasapainossa ja se näkyy mm. treenissä ja siitä palautumisessa painonpudotuksessa ja lihaskasvatuksessa Parisuhteissa Seksuaalisena halukkuutena Työpaikalla Tarkemmin sanottuna se vaikuttaa koko meidän elämään. Teemu Syrjälä joutui opettelemaan näitä keinoja itse, koska elämä tarjosi haasteita, ennen kuin kehon toiminnat tulivat tutuiksi. Nyt Teemu antaa työkaluja helposti ymmärrettävässä muodossa, mahdollisimman maanläheisesti jokaisen käyttöön. Käymme työpajassa läpi mm. Kehon hormonitoimintaa ja kuinka siihen vaikutetaan. Miten stressi selätetään omilla toimilla Harjoituksia, joilla otat oman kehosi taas hallintaasi stressin aikana Työkaluja jokapäiväiseen hyvinvointiin Työpaja sopii jokaiselle 2000-luvulla elävälle ihmiselle.

ROHKEUS OLLA MINÄ messuille saapuu, ihan mahtava, inspiroiva, huippu Teemu Syrjälä!

Hänen miesten piireissä ja Luonnollinen versio sinusta vetämissä ryhmissä ja videohaastatteluissa on käynyt ihan mieletön määrä ihmisiä ympäri maata.

Teemun intohimona on saada sinut tuntemaan olosi hyväksytyksi, oman tiimin ja heimon kanssa turvassa olevaksi juuri sinuna itsenäsi, ilman yhteiskunnan luomia paineita, kilpailua ja raameja.

Teemuun voi tutustua lisää... https://www.youtube.com/channel/UCUtU_IiN-5PEbhsHUsMWvIg https://hidastaelamaa.fi/author/teemu-syrjala/