Rohkeus olla Minä

Messut


Hyväntekeväisyys projektin vetovastuuseen Krista Koivusipilä

Syksyn 2020 messuista alkaen Hyväntekeväisyys projektia lähtee vetämään, yhdessä Rohkeus olla Minä messujen kanssa, Krista Koivusipilä. 

Hyväntekeväisyys työtä lähdetään rakentamaan Sengaliin. 

Messuilta on mahdollista tilata itselleen ROM auto joka on  käsityönä tehty Senegalissa. Auton hinta on 5 euroa ja ne toimitetaan tilaajille kun matka Senegaliin järjestyy.

Autot on saatavana vain Messujen ja hyväntekeväisyys projektin kautta. 

Tuotot autoista menee suoraan tekijöille. 

 

Krista Koivusipilä

Mallikuva autosta


Hyväntekeväisyys projekti syksyllä 2019 ja keväällä 2020.

Syyskuussa ja maaliskuussa meillä Kokkolassa oli Rohkeus olla minä messut.

Messuille jokaisen lipun ostanut osallistui Hyväntekeväisyys projektiin.Projekti ei siinä suunnassa lähtenyt vielä etenemään, koska tavoitteena on saada nuorille kouluihin turvallisuus, rauha tuntea itsensä tärkeäksi, uskaltaa tuoda omat vahvuudet esiin, Suomessa.Hyväntekeväisyys kohteeksi olen intuition saattelemana valinnyt Jari Koposen hänen tekemän tärkeän työn, jota hän on suurella intohimolla tehnyt ja ajanut läpi, eduskuntaan tällä hetkellä vielä tuloksetta.. Jarin kanssa keskustelimme lahjoituksesta ja Jari kysyi mihin tämän rahan haluan että se sijoitetaan ja kertoi omasta ideastaan liittyen Gambiaan.Kuuntelin ja kehoni oli täysin viluväreiden ympäröimä. Kerroin hänelle että näiden lahjoitusten tarkoitus on mennä suoraan käytäntöön.Lopputulos on tärkeä, että lapset ja nuoret saavat turvallisuuden lapsuuteensa kouluissa ja muuallakin.

 2019 syksyn messuista 365 euron lahjoitus summa menee siis Gambian nuorien hyväksi.

2020 kevään messuista saimme lahjoittaa hyväntekeväisyyteen 470 Euroa.

Lahjoitus summa menee jatkossakin Jarin tärkeään työhön.

Kulloinkin käydään läpi mikä se kohde sitten onkaan milläkin kerralla. Pääasia on että maailmassa lapset saavat olla turvassa, ja aikuiset ottavat vastuun sen luomisesta.

 

 

Klikkaa tästä Jarin terveiset ROHKEUS OLLA MINÄ messuille <>

 

Voit seurata Jarin projektia esimerkiksi Jarin  

Vastuu info- sivuilta! 

 

Vastuu info

webpage made by

iloseksi/Mari